Auteur: H.W. Nell, E.A.van Vulpen-van der Ham Co-auteur: H.C. va

Schrijver:
Titel: Doe het zo - adl en tiltechnieken in beeld
ISBN: 9023815343
Taal: Nederlands
Uitgever: Spruyt, van Mantgem & De Does 1983 9023815343 9789023815341
Bijzonderheden: softcover met linnen oppervlak 74 pp. als nieuw, met duidelijke foto's in zw/wit
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De auteurs hebben de meest voorkomende handelingen en verplaatsingen van patienten en/of lichamelijk gehandicapten middels tiltechnieken geordend in deelhandelingen welke op meestal drie zwart-wit foto's per pagina te zien zijn. Samen vormen ze een gehele handeling. Na een korte en daardoor zeer heldere instruktie (links van de foto) werkt het boek het verschil tussen totaal- en deelhandelingen nader uit; ingedeeld in handelingen met- en zonder hulp. Het gebruik van de eigen mogelijkheden van de patient en een patientgerichte attitude van de hulpverlener staan steeds voorop. Het boek is opgebouwd als een aantal "foto-strip-verhalen", hetgeen het zelf-oefenen van de verschillende handelingen door b.v. (para)medici, ziekenverzorging, en gezins- en bejaardenzorg zeer goed mogelijk maakt. Aansprekende lay-out. Bevat literatuurlijst.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Auteur: H.W. Nell, E.A.van Vulpen-van der Ham       Co-auteur: H.C. van Stein Callenfels - Doe het zo - adl en tiltechnieken in beeld

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.