Kok, Arjen - Water & Vuurboetsduin. Drinkwater op Vlieland van

Schrijver:
Titel: Water & Vuurboetsduin. Drinkwater op Vlieland van hoog niveau.
Taal: Nederlands
Uitgever: Waddenbeeld, Mantgum
Bijzonderheden: Gebonden, 2011, 140 blz. Met foto's en kaarten.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In Nederland staan we er niet zo vaak bij stil, ook op Vlieland niet : drinkwater uit de kraan, het is zo logisch als wat. Maar zeker wereldwijd gezien is het een voorrecht om te kunnen beschikken over voldoende en betrouwbaar drinkwater. Op Vlieland zet het drinkwaterbedrijf Vitens zich al bijna 60 jaar 24 uur per dag in om de bevolking en de badgasten te voorzien van Vlielands drinkwater. Op de waddeneilanden, dus ook op Vlieland, is drinkwater in zekere zin een schaars goed. De groei van het toerisme heeft de vraag naar drinkwater in deze 60 jaar fors doen toenemen. Het gevolg is een toename van de onttrekking van grondwater aan de duinen, waar ook de natuur van afhankelijk is. Hoe met dit spanningsveld op Vlieland word omgegaan leest u in dit boek, Water & Vuurboetsduin. Een boek vooral geschreven naar aanleiding van de nieuwbouw van een bijzonder vormgegeven waterfabriek boven op het hoogste duin van Vlieland. Fraai beeldmateriaal, achtergrondverhalen en interviews geven een kijkje achter de schermen en maken u duidelijk dat het zeker niet de normaalste zaak van de wereld is dat er drinkwater uit de kraan komt als u deze op Vlieland opendraait.

Uitg. als aandenken door Vitens onder de Vlielander bevolking verspreid ter gelegenheid van de opening van het nieuwe productiebedrijf op het Vuurboetsduin op 16 september 2011.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kok, Arjen - Water & Vuurboetsduin. Drinkwater op Vlieland van hoog niveau.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.