Craig, E. - Golf dokter Eerste hulp voor je spel

Schrijver:
Titel: Golf dokter Eerste hulp voor je spel
ISBN: 9789068253078
Taal: Nederlands
Uitgever: Schuyt Nederland 2004
Bijzonderheden: stevige paperback met flappen 128 pp als nieuw ( prijs in potlood ) 26/19,5
Prijs: € 9,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Edward Craig, redacteur bij het Britse tijdschrift "Golf Monthly, beschrijft in dit boek op welke wijze de in de praktijk meest voorkomende golfproblemen direct verholpen kunnen worden. Aan de hand van een symptoomkaart herkent de speler/lezer het probleem en stelt de diagnose. Vervolgens wordt naar de pagina verwezen waar men technische en tactische tips krijgt om het betreffende probleem onmiddellijk op te lossen. Deze tips zijn voorzien van vele verhelderende kleurenfoto's en illustraties. Achterin het boek is een trefwoordenregister opgenomen. Het boek is geschikt voor de beginnende en gevorderde golfspelers.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Craig, E. - Golf dokter   Eerste hulp voor je spel

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.