RITA,LORENZO DE - THE FUTURE AIN'T WHAT IT USED TO BE

Schrijver:
Titel: THE FUTURE AIN'T WHAT IT USED TO BE
Taal: Engels
Uitgever: MINISTRY OF THE TRANSPORTATION OF THE NETHERLANDS n.d
Bijzonderheden: hardcover geen pp-nummering bijzondere foto's zeer schaars
Prijs: € 11,70
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
HOW WILL WE LIVE IN THE 2020's Hierbij breng ik graag een ode uit aan mijn favoriete intelligente optimist: Lorenzo de Rita. Lorenzo heeft zijn eigen creatieve communicatiebureau, maar waar ik hem om prijs, zijn z’n werkzaamheden voor Jointhepipe.org, waar ik een dag per week als vrijwilliger werk. Ik bewonder Lorenzo’s geduld, creativiteit, visie, compassie, dromen en ambitie.

Jointhepipe.org heeft als droom ‘s werelds langste symbolische waterleiding aan te leggen, lang genoeg om water te brengen naar mensen die er geen toegang toe hebben. Hoe meer mensen een fles, karaf of watertappunt op Jointhepipe.org
gebruiken, hoe langer de waterleiding wordt, hoe meer mensen toegang krijgen tot water.

Mensen kunnen hun waterfles van Jointhepipe.org
op openbare plekken als parken of bushaltes vullen met kraanwater uit een kraanwatertappunt van Jointhepipe.org. Voor ieder kraanwatertappunt dat wordt geplaatst, wordt een waterput of pomp in een derdewereldland geplaatst.

Ook probeert Lorenzo’s organisatie mensen bewust te maken van de problematiek rondom het watertekort in derdewereldlanden en van het gemak waarmee wij omgaan met schoon drinkwater: we spoelen er onze toiletten mee door, terwijl aan de andere kant van de wereld dagelijks duizenden mensen sterven aan ziektes die het gevolg zijn van een tekort aan schoon drinkwater.

Wat ik belangrijk vind aan het werk van Lorenzo is dat hij het puur doet uit idealistisch oogpunt. Lorenzo vergeet — binnen het vele werk dat er iedere dag weer te doen is om de pijplijn langer te maken — niet om nuchter te blijven en te focussen op wat echt belangrijk is: het plaatsen van zoveel mogelijk pompen en putten in ontwikkelingslanden. Petje af!
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

RITA,LORENZO DE - THE FUTURE AIN'T WHAT IT USED TO BE RITA,LORENZO DE - THE FUTURE AIN'T WHAT IT USED TO BE

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Hasselman
    Kamer van Koophandel nummer: 51639181
    NL139540805B02
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.