Kaiser, Franz W./ Berhard Mensch/ ea - Frank van Hemert Von

Schrijver:
Titel: Frank van Hemert Von Leipzig bis Amsterdam
Taal: Duits
Uitgever: Städtische Galerie Schloss -Oberhausen 1990
Bijzonderheden: paperback met flappen 63 pp. in zeer goede staat 17x24 cm. afb. kleur en zw/wit. oplage 1000
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Van Hemert volgde van 1975 tot 1979 in Tilburg een lerarenopleiding en studeerde vervolgens van 1980 tot 1982 aan de Ateliers ‘63, tegenwoordig de Ateliers, een onafhankelijke kunstopleiding in Haarlem.

De schilderijen van Frank van Hemert hebben een autobiografisch karakter. Hij vervaardigt series van schilderijen. Enkele voorbeelden van dit soort series zijn: Mind of Tibet, Engel, Flowers of Romance en Secret Survivors.[2]

In 2015 kreeg van Hemert een vergoeding van de Duitse verffabrikant Schmincke van 200.000 euro in verband met de verfsoort 'Fleischfarbe nr. 213' van deze fabrikant die jaren na het gebruik ervan vloeibaar werd, waardoor zijn kunstwerken die van 1991 tot 1995 gemaakt waren gingen druipen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kaiser, Franz W./ Berhard Mensch/ ea - Frank van Hemert     Von Leipzig bis Amsterdam

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.