Borgonjen, R. - Eric de Nie Linea Recta

Schrijver:
Titel: Eric de Nie Linea Recta
ISBN: 9789080247741
Taal: Meertalig
Uitgever: Nie, E. De / Gallerie Arti Capelli 2001 9789080247741
Bijzonderheden: catalogus met flappen 36pp. in goede staat, afb. in kleur Engels/Nederlands oplage 1000
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Autonoom Abstract werk: olieverf en acrylverf schilderijen,tekeningen, aquarellen, grafische technieken.
Werk in opdracht: schilderijen, grafiek en mogelijk tapijt. Live-painting performance tijdens concert van hedendaagse gecomponeerde muziek ( o.a. Morton Feldman, Simenon ten Holt)
Omschrijving belangrijkste techniek: dunne vloeiende verf mbv.fijne spuitflacons of penselen aangebracht langs de bovenrand van het doek of papier. Tijdens dit werkproces waarin kleurige lijnen in verschillende snelheden en diktes naar beneden vloeien en het werkvlak afwisselend zijdelings wordt gekanteld ontstaan rasters of verticale of horizontale lineaire composities. Sinds 2009 worden de gedropen lijnen soms ook gecombineerd met brede kwaststroken.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Borgonjen, R. - Eric de Nie     Linea Recta

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.