Kosinski, J. - Aanwezig.

Schrijver:
Titel: Aanwezig.
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: 1980. 153 pp. In perfecte staat!
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Being there, een film van Hal Ashby, met Peter Sellers en Shirley MacLaine.

Samenvatting
'Van de hoofdpersoon uit Jerzy Kosinki's derde roman kan met recht gezegd worden dat hij 'aanwezig' is, meer niet. Zijn leven bestaat uit kijken. Hij kan lezen noch schrijven. Als Chauncey Gardiner is hij binnen enkele dagen door geheel Amerika bekend en speelt hij een buitengewoon belangrijke politieke rol. Maar niemand kan iets van zijn verleden te weten komen. Hij was tuinman, heette Chance, ging nooit op straat en keek voortdurend TV. Als hij genoodzaakt wordt zijn tuin van Eden te verlaten en de wereld in te gaan, raakt hij bij toeval verzeild in de hoogste kringen. Daar worden zijn woorden als openbaringen beschouwd. In feite is de natuurmens Chance echter een ledepop, wiens gedrag gedicteerd wordt door TV-beelden. Hij staat niet in direct contact met de werkelijkheid, kan voor niets en niemand gevoel of liefde opbrengen.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kosinski, J. - Aanwezig.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.