Gangopadhyay, Sunil - Arjun

Schrijver:
Titel: Arjun
ISBN: 9026311494
Taal: Nederlands
Uitgever: x
Bijzonderheden: 1993, 1e druk, 187 pp paperback, ***NIEUWSTAAT***, Staat van het boek: 10.0
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Sunil Gangopadhyay - Arjun
ISBN 90-263-1149-4
1e druk 1993
187 pp paperback
***NIEUWSTAAT***
Staat van het boek: 10.0

Als het elfjarige hindoejongetje Arjun in 1955 met zijn broer en zijn moeder vanuit Oost-Bengalen Calcutta bereikt, bezetten zij daar samen met andere vluchtelingen een landgoed en vinden gaandeweg een nieuw bestaan.
Door studie ontworstelt Arjun zich aan het leven in de kolonie. Er wacht hem een prachtige toekomst, zonder armode, argwaan en discriminatie uit de Indiase omgeving. Maar al snel wordt duidelijk dat de problemen van zijn medevluchtelingen toch ook zijn problemen zijn. jongens die eens zijn beste vrienden waren, laten zich voor het karretje spannen van de fabrieksdirecteur en de voormalige landeigenaar, die de koloniebewoners van hun moeizaam veroverde stukje grond willen verdrijven. Arjun beseft dat hij moet kiezen: in opstand komen tegen het onrecht dat hem en de zijnen wordt aangedaan of de kolonie voorgoed de rug toekeren.

Prijs €3,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gangopadhyay, Sunil - Arjun Gangopadhyay, Sunil - Arjun Gangopadhyay, Sunil - Arjun

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.