Kossmann, Alfred - Huldigingen (Ex.1)

Schrijver:
Titel: Huldigingen (Ex.1)
Taal: Nederlands
Uitgever: Querido - Amsterdam
Bijzonderheden: x, in goede staat
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Alfred Kossmann - Huldigingen (Ex.1)
(Querido - Amsterdam)
(boek is in goede staat)

In elk van de vijf delen waaruit de roman bestaat is Jacob Drent, op de voorgrond of op de achtergrond, de hoofdpersoon. Een literator, in 1914 bemiddeld geboren, in 1994 schatrijk gestorven. In het eerste deel worden de gevolgen beschreven van een literaire misdaad die hij in de late jaren van zijn leven heeft begaan. In het tweede deel bericht een stokoude, antisemitische, rancuneuze geleerde over Drents vroege jaren. In het derde deel wordt eraan herinnerd dat een door Drent opzij geschoven minnares ooit wraak op hem heeft genomen. In het vierde deel bezoekt een vriendin van vroeger, met dwaze en kwade bedoelingen, de oude man. In het vijfde deel rapporteert een bevriende buurman hoe hij tegen zijn zin getuige was van Drents sterven. Zij dat huldigingen? Ja. Uit alles blijkt dat Drent een man is geweest van aanwezigheid. Zelfs de wraak op hem krijgt de kwaliteit van een huldiging. Zelfs nadat hij ieder geloof in zichzelf heeft verloren, is hij nog imposant. Dit is geen historische roman. Toch is het niet moeilijk de verzonnen personages aan de echte personen van voor, tijdens en na de tweede wereldoorlog toe te voegen. De fictie had werkelijkheid kunnen zijn. Vergeefsheid en vergetelheid. Dat is het thema van Drent in zijn late jaren. De vele andere mensen in de roman variëren het thema op heel verschillende manieren. Tragiek? Melancholie? Zeker. Maar 'Huldigingen' is desondanks een roman zonder zwaarwichtigheid, bij alle ernst licht van stijl en visie.

Prijs €3,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kossmann, Alfred - Huldigingen (Ex.1) Kossmann, Alfred - Huldigingen (Ex.1) Kossmann, Alfred - Huldigingen (Ex.1)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.