Tames, R. - Kyoto

Schrijver:
Titel: Kyoto
ISBN: 9789054954804
Taal: Nederlands
Uitgever: Ars Scribendi
Bijzonderheden: 2002, Gebonden hardcover, 44 pp
Prijs: € 8,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In het kader van de serie 'Heilige plaatsen' is er veel plaats ingeruimd voor de uitleg van de shinto staatsgodsdienst en het boeddhisme. Het boek staat vol met kleurenfoto's, kaarten en prenten. In kaders zijn regelmatig verklarende woordenlijsten opgenomen en vragen en opdrachten voor de jeugdige lezer. Dit maakt het boek uitermate geschikt voor schoolstudies en werkstukken voor kinderen vanaf 12 jaar. Boek is als nieuw. Bij prijs komen nog verzendkosten brievenbuspost
Verder lezen

arts and crafts uit Gemert

particulier

Logo arts and crafts

de bookshop met kunst- en cultuurboeken en literatuur

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tames, R. - Kyoto

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij arts and crafts

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met arts and crafts
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en arts and crafts een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van arts and crafts vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • arts and crafts kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.