Bradford, Roark - Toen God nog gewoon op aarde rondliep / verha

Schrijver:
Titel: Toen God nog gewoon op aarde rondliep / verhalen over Adam en zijn mensen zoals ze werden verteld in de Mississippi-delta
ISBN: 9789052639765
Taal: Nederlands
Uitgever: Narratio
Bijzonderheden: 2006; 170 pp; paperback; zo goed als nieuw
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Verhalen die het taaltje en de denkwereld van de mensen van de Mississippi-delta hebben meegekregen. Verre bijbelverhalen zijn dichtbije mensenverhalen geworden. Het wonder ervan werd groter, begrijpelijker en bemoedigender. Vertaling door Wim Janssen. Illustraties van A.B. Walker.

de Boekanterie uit Bussum

De opbrengst van de verkochte boeken is volledig bestemd voor het onderhoud van het ruim 100 jaar oude kerkje de 'Majellakapel' in Bussum (www.majellakapel.nl). Boeken worden via PostNL verstuurd; pakketpost kan ook met UPS.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bradford, Roark - Toen God nog gewoon op aarde rondliep / verhalen over Adam en zijn mensen zoals ze werden verteld in de Mississippi-delta

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Boekanterie

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met de Boekanterie
  • Na uw bestelling ontvangen u en de Boekanterie een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Boekanterie vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • de Boekanterie kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.