Rundqvist , Roger . [ isbn 9789020200881 ] - 221 ) Liefhebben e

Schrijver:
Titel: 221 ) Liefhebben en Bevriend zijn . ( Liefde en vriendschap zijn het goud in ons leven waar we allemaal naar verlangen. Bij gebrek eraan, voelen we ons afgesloten en geisoleerd. Liefhebben en bevriend zijn begint altijd bij onszelf. als we on...
ISBN: 9789020200881
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh - Hermes . ( Ankertjes . )
Bijzonderheden: 4415 - 95 p - 95 gr - als nieuw
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- eigen vrienden kunnen zijn en van onszelf kunnen houden, zullen we ook anderen deze gevoelens kunnen toedragen. Liefde en vriendschap zijn immers op gelijkwaardigeheid gebaseerd. Slechts wie het eigen hart voor zowel zichzelf als voor anderen kan openen, is in staat te communiceren. Zonder deze gelijkwaardigheid ontaarden relaties in patronen van ht angstig willen ocntroleren van de ander. In dit boekje wordt in twaalf korte hoofdstukken beschreven hoe ons hart open kan gaan en wat dat opengaan in de weg staat. Schaamte, schuld, minderwaardigheid en egoisme werken benauwend op onze verhouding tot onszelf en tot anderen, terwijl zelfacceptatie, zelfwaardering en zelfrespect het hart als vanzelf openen. Hierdoor kunnen liefdevolle en vriendschappelijke gevoelens groeien en bloeien, wat op onze menselijke verhoudingen en de hele samenleving een helende uitwerking heeft.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rundqvist , Roger . [ isbn 9789020200881 ] - 221 ) Liefhebben en Bevriend zijn  . ( Liefde en vriendschap zijn het goud in ons leven waar we allemaal naar verlangen. Bij gebrek eraan, voelen we ons afgesloten en geisoleerd. Liefhebben en bevriend zijn begint altijd bij onszelf. als we on... Rundqvist , Roger . [ isbn 9789020200881 ] - 221 ) Liefhebben en Bevriend zijn  . ( Liefde en vriendschap zijn het goud in ons leven waar we allemaal naar verlangen. Bij gebrek eraan, voelen we ons afgesloten en geisoleerd. Liefhebben en bevriend zijn begint altijd bij onszelf. als we on...

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.