DELL, Carl W., - Stotterende kinderen. De behandeling van jonge

Schrijver:
Titel: Stotterende kinderen. De behandeling van jonge stotteraars
ISBN: 9789061002574
Taal: Nederlands
Uitgever: Ad Donker Rotterdam 1986 9061002575 9789061002574
Bijzonderheden: paperback als nieuw, 124 pp
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit boek over stotterende kinderen worden de marginale stotteraar, het licht en het ernstig stotterende kind beschreven. De schrijver heeft veel ervaring met het werken met deze kinderen op de basisschool. Hij kent het probleem van het stotteren: ingewikkeld onvoorspelbaar en moeilijk te behandelen. Er worden veel voorbeelden uit de praktijk beschreven en veel mogelijkheden uitgewerkt voor het omgaan met de kinderen en het begeleiden van hen. Het boek is een hulp en stimulans voor therapeuten met name voor logopedisten op school. Bijzonder waardevol is de aandacht die gegeven is aan de marginale stotteraar. Het doel is acceptatie, aandacht, warmte, begrip en vrijheid tot communicatie. Dit komt terug in de beschrijving van begeleiding van kinderen, ouders en leerkrachten.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

DELL, Carl W., - Stotterende kinderen. De behandeling van jonge stotteraars

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.