DE VRIES, CARLA e.a. - A.L.S. (Amyotrofische Laterale Sclerose)

Schrijver:
Titel: A.L.S. (Amyotrofische Laterale Sclerose) / hoe vaak kan een hart breken ?
ISBN: 9789061005612
Taal: Nederlands
Uitgever: Ad Donker Rorrerdam 2004
Bijzonderheden: paperback als nieuw, 152 pp
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 7,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek beschrijft het verhaal van Jos de Vries die te horen krijgt dat hij ALS (amyotrofische laterale sclerose) heeft, een ongeneeslijke ziekte die zich kenmerkt door het steeds verder uitvallen van de motoriek. Ruim veertien maanden na de diagnose komt hij te overlijden. Het boek is geschreven door zijn weduwe. De inhoud is in drie lagen ingedeeld: het persoonlijke verhaal, waarin wordt verteld over de moeilijke zoektocht naar informatie over de ziekte ALS; de moeizame gang langs allerlei instanties voor voorzieningen en hulpmiddelen en de hevige emoties die spelen bij deze progressieve ziekte. Tevens komt de visie van de meest direct betrokken behandelaars aan bod; ieder vertelt vanuit zijn eigen discipline over zijn/haar bijdrage als hulpverlener. Daarnaast is er algemene informatie over ALS, een ziekte waarover nog veel onbekend is. Door de opbouw van dit boek is het een waardevolle informatiebron voor iedere geinteresseerde.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

DE VRIES, CARLA e.a. - A.L.S. (Amyotrofische Laterale Sclerose) / hoe vaak kan een hart breken ?

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.