Giuliano, Geoffrey - Not fade away. The Rolling Stones collecti

Schrijver:
Titel: Not fade away. The Rolling Stones collection.
ISBN: 9062919987
Taal: Nederlands
Uitgever: BZZTôH, 's-Gravenhage
Bijzonderheden: Gebonden met besch. stofomslag, 1993, 256 blz. Met foto's, facsimile's en een index.
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nederlandstalig.

De geschiedenis van 'the world's greatest rock and roll band', c.q. 'the Rolling Stones' is reeds vele malen aan het papier toevertrouwd. Ook hier gebeurt het weer, op een summiere, globale manier. Wat dit fraai uitgevoerde boek interessant maakt is het uitgebreide, schitterend weergegeven, veelkleurige illustratiemateriaal van de uitgebreidste Stones memorabilia-collectie ter wereld: van de Brit Chris Eborn. Van alle platen en CD's (en ook bootlegs) in alle variëteiten, van over de hele wereld worden afbeeldingen getoond. Daarnaast foto's, boeken, kauwgomplaatjes, t-shirts en jasjes, koffiemokken, kranteknipsels en zelfs een Stones pinball machine! Om van te watertanden voor de vaste fans, maar ook interessant voor minder fanatieke lezers om eens te zien wat de rock- en popwereld aan (tegenwoordig duizenden opbrengende) memorabilia heeft voortgebracht. Meer een kijk- dan een leesboek. Bevat tevens een zeer uitgebreide discografie. Zwarte omslag met een klassieke Mankowitz-foto van de groep in zwart-wit.

Gewicht : 1501 gram.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.