Luijken, Barbara - Supersalades Meer dan 150 snelle & smake

Schrijver:
Titel: Supersalades Meer dan 150 snelle & smakelijke salades
ISBN: 9789058975201
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra 2e druk 2007, 9789058975201
Bijzonderheden: Paperback (stevig dun karton) 351 pp. als nieuw, afb. in kleur. fraaie lay-out
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Salades kunnen eenvoudig of ingewikkeld zijn, goedkoop of duur, ze kunnen als maaltijd dienen of juist heel fris en licht zijn, kortom: met salades is veel te doen. Dit boek is gericht op een vrouwelijk publiek en staat boordevol recepten voor salades bij het (eigen) zwembad: lichtgewicht salades waarbij de barbecue een rol speelt. Lunches met vriendinnen: met salades met een laag gehalte aan vetten en koolhydraten zodat het onbekommerd genieten is. Lunchpakketten: de meeste recepten voor twee personen/pakketten. Afgesloten met warme wintersalades die op kille dagen en avonden van pas kunnen komen. Niet te moeilijke recepten voor een trendgevoelig publiek, zich bewust van de 'lijn'. Per een of twee bladzijden een recept. Na steeds een aantal recepten een dubbele fotopagina met een of twee receptfoto's. De lay-out heeft een frisse uitstraling door een schreefloze letter en dikwijls een illustratieve fotobalk in de marge. Alleen qua receptuur weinig informatie en veel variaties op hetzelfde. Dan zijn 150 recepten gauw te veel. Aantrekkelijke omslagfoto. Met een alfabetisch trefwoorden/receptenregister.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Luijken, Barbara - Supersalades     Meer dan 150 snelle & smakelijke salades

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.