Briskin, Jacquline - De keerzijde van een droom

Schrijver:
Titel: De keerzijde van een droom
ISBN: 9060578929
Taal: Nederlands
Uitgever: ECI Vianen 1985
Bijzonderheden: Gebonden,287 bld. Puntgaaf boek! Opbrengst volledig voor Orangutan rescue.
Prijs: € 2,25 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Zowel boek als papieren omslag zijn in een perfecte staat!
*De volledige opbrengst van dit boek gaat naar de stichting Orangutan Rescue tnv Willie Smits voor de rehabilitatie van orangs en het herstel van het oerwoud.

Bosmens uit Maartensdijk

Logo Bosmens

Orangutan Rescue is een stichting die het werk van Willie Smits ondersteunt die o.a. in Kalimantan (Borneo) werkt aan het herstel van de balans tussen mens, dier en natuur. Het doel is om:
1. De lokale Dayakbevolking te helpen om de laatste bossen te behouden en te beschermen, verwoeste stukken te herbebossen en suikerpalmen in te zetten voor het opbouwen van een fatsoenlijk bestaan.
2. Het bevrijden van orang-oetans in privébezit en onder te brengen in een opvangcentrum en hen voor te bereiden op een leven in vrijheid.
Met name het herbebossen van totaal verwoeste stukken oerwoud is heel erg belangrijk. Willie Smits heeft hier een enorme ervaring in en weet een totaal verwoest stuk oerwoud in 18 maanden om te toveren in een stuk natuur waar dan al weer allerlei dieren een schuilplaats en voedsel kunnen vinden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Briskin, Jacquline - De keerzijde van een droom

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bosmens

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Bosmens
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bosmens een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bosmens vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Bosmens kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.