Gilliams, Thomas Pauwels, Hilde - Huizenjacht / voor en na 3x

Schrijver:
Titel: Huizenjacht / voor en na 3x anders
ISBN: 9789079870011
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij 2voor5
Bijzonderheden: 2009, 1e druk, 160 pp, paperback
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het televisieprogramma Huizenjacht start na deze zomer aan haar negende seizoen op VT4 en is meer dan ooit een succesformule. Daarom wordt samen met het programma opnieuw een boek uitgebracht boordevol bouw- en verbouwinformatie en vooral heel veel foto's.

De drie belangrijkste stappen die een toekomstige huiseigenaar vroeg of laat moet zetten, worden in dit boek uitgespit en uitvoerig geïllustreerd met fotomateriaal en 3D-tekeningen van vaste Huizenjacht-waarde, interieurarchitect Filip Deslee en nieuwe aanwinst, architect Christophe Baetens:

Zoeken/vinden: Waar moet je op letten bij het zoeken naar en bekijken van een huis? Waar mag je je niet door laten misleiden? Handige voor&na-foto's helpen je je verbeelding te gebruiken en niet te laten afschrikken door een verouderd behangpapiertje of te donkere ruimtes. Zo kies je verstandiger op lange termijn.

Kopen/renoveren: Eens het pand gekocht is, begint voor velen het renoveren. In dit onderdeel laten we zien wat het prachtige resultaat kan zijn van vele uren, dagen, weken en maanden hard labeur.

Probleem/oplossing: Uiteraard brengen renovatiewerken ook wat kopzorgen mee. Maar voor elk probleem bestaat er een oplossing en ook dat wordt aan de hand van schitterende voor&na-foto's getoond.
Nieuwstaat.
Verder lezen

't boekenmagazijn

't boekenmagazijn uit Kuringen

Logo 't boekenmagazijn

't Boekenmagazijn is een verzendantiquariaat gelegen in Hasselt. Wij verzenden vanuit Vlaanderen via Bpost, DPD of Kiala en vanuit Nederland via post.nl Na afspraak kunnen de boeken ook afgehaald worden. Wij streven ernaar om boeken in zeer goede staat tot nieuwstaat aan te bieden aan een scherpe prijs. Naast een algemeen assortiment zijn onze specialiteiten kunst, krijgsgeschiedenis en oude prenten.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gilliams, Thomas   Pauwels, Hilde - Huizenjacht / voor en na 3x anders

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij 't boekenmagazijn

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met 't boekenmagazijn
  • Na uw bestelling ontvangen u en 't boekenmagazijn een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van 't boekenmagazijn vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • 't boekenmagazijn kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.