Graaskamp, H. - Een boer is niet van gister ...

Schrijver:
Titel: Een boer is niet van gister ...
ISBN: 9789055120543
Taal: Nederlands
Uitgever: Berg Van De - paperb.
Bijzonderheden: 2001 4e druk 288 blz. uitstekend exemplaar
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Lammert staat op de greep geleund naar zijn koeien te kijken. Bedenkt hoe zijn gemiddelde melkgift dit jaar zal zijn. Nee, hij zal nog niet bovenaan staan.
Harrie komt door de deur, ziet zijn vader staan. Zal hij nu maar eens zijn voornemen uitvoeren, een gesprek met vader beginnen? Hij voelt zich sterk. De liefde maakt hem zelfbewust. Diep geluk- kig kan hij de hele dag wel zingen.
"Nou, is dat nu geen prachtig gezicht, jong. Al die koeiekoppen, rustig herkauwend?"
Verstrooid knikt Harrie van ja, en bijt dan meteen het spits af
"Wat denk je nu van de toekomst? Hoe wil je verder gaai@? Als we met een dubbele huishouding hier op den duur moeten leven, dan zal Er toch wat moeten gebeuren.

Over de auteur:
Henk Graaskamp is in 1935 geboren in Eibergen. Als 'boer in Vorden' heeft hij de veranderingen in het boerenbedrijf van binnenuit meegemaakt.
Door tal van activiteiten binnen belangenorganisaties is hij ook goed op de hoogte
van de besluitvorming rondom de agrarische problematiek.
In tal van kranten en tijdschriften zijn pennenvruchten van zijn hand verschenen over allerlei onderwerpen: van castratie tot liefde, van mestoverschotten tot emigratie.
In de jaren tachtig verscheen een omvangrijk feuilleton van zijn hand in Ons Platteland.
Tot verdriet van vele lezers eindigde de serie na twee jaar. Bewerkt en geactualiseerd verschijnt het nu in boekvorm. Graaskamp won in 1991 de eerste prijs van de Schrijfwedstrijd van het Staring Instituut met het verhaal getiteld "Broeden op schiere eiers". In de zomer van 1991 reisde hij door Oost-Europa en vertelde op vele avonden voor allerlei groepen aan de hand van dia's zijn ervaringen.
Verzendkosten postzegelwaarde 5
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.88 100-2.000 gr. € 3.60 (brievenbuspakket) Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 6.00 DPD € 6.10 Postnl: € 6.75 Ophalen bij DHL-depôt € 5.75 DPD depôt € 5.00 Naar België pakket € 6.85 Ophalen bij Pickup parcelshop in België € 6.25

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Graaskamp, H. - Een boer is niet van gister ...

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.