Katzir, Judith - De zon in de buik van Matisse

Schrijver:
Titel: De zon in de buik van Matisse
ISBN: 9052265801
Taal: Nederlands
Uitgever: De Geus
Bijzonderheden: 1998, 314 pp pocket, (naam eigenaar op schutblad, verder in goede staat!) Staat van het boek: 7,5
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Judith Katzir - De zon in de buik van Matisse
(De Geus)
ISBN 90-5226-580-1
uitgave uit 1998
314 pp pocket
(naam eigenaar op schutblad, verder in goede staat!)
Staat van het boek: 7,5

De jonge, onstuimige Rivi beleeft een `onmogelijke' liefde met Jigal, een getrouwde, oudere man.
Na een reis naar Egypte blijkt Rivi zwanger. On der druk van Jigal ondergaat ze een abortus. Niet lang daarna beëindigt Jigal de geheime relatie omdat zijn vrouw er lucht van heeft gekregen.
Recensie(s)

Katzir (Haifa 1963, o.a. filmacademie) debuteerde met de goed ontvangen verhalenbundel 'De schoenen van Fellini' (a.i. 91-47-139-7) en behoort tot een generatie jonge, niet politiek geëngageerde schrijvers. Romandebuut in uiterst beeldende taal, over de stormachtige, onmogelijke liefdesrelatie tussen de jonge Rivi (diverse vriendjes, schrijfambities) en de veel oudere, getrouwde Jigal. Ze feesten onstuimig, vrijen onverzadigbaar, maken luxueuze buitenlandse reizen. Rivi's eigen leven verloopt niet zo glad: haar moeder blijkt ernstig ziek, ze raakt zwanger en ondergaat een nare abortus en haar moeder sterft kort na het stuklopen van hun verhouding. Inmiddels schreef Rivi over de veilige wereld van haar jeugd die nu afbrokkelt: prachtige beschrijvingen van sterke persoonlijkheden. Het wekt de indruk van autobiografische elementen, sterk uitvergroot. Boeiend en veelbelovend, in zeer eigen vrouwelijke schrijftrant. Volle bladspiegel, voldoende marge, mooie omslag.

Prijs €3,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Katzir, Judith - De zon in de buik van Matisse Katzir, Judith - De zon in de buik van Matisse Katzir, Judith - De zon in de buik van Matisse

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.