Roest B. - Geliefde vriendin

Schrijver:
Titel: Geliefde vriendin
ISBN: 9789033121722
Taal: Nederlands
Uitgever: Den Hertog Houten
Bijzonderheden: nieuw / 216 blz.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Brieven van Bart Roest aan Mientje Vrijdag
Bart Roest (1892-1974) heeft na het overlijden van Mientje Vrijdag (1884-1943) een aantal brieven die zij aan hem geschreven heeft in boekvorm uitgegeven.
Er zijn echter ook brieven bewaard gebleven die ouderling Roest aan Mientje Vrijdag geschreven heeft. De inhoud van deze brieven laat een blik zien in het zielenleven van een tweetal kinderen des Heeren die in geestelijk opzicht zo nauw aan elkaar verbonden waren. Maar vooral gaat het over wat een getrouw God wilde zijn voor Zijn kinderen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Roest B. - Geliefde vriendin

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Vonk Boeken Ternaard

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Vonk Boeken Ternaard
  • Na uw bestelling ontvangen u en Vonk Boeken Ternaard een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Vonk Boeken Ternaard vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Vonk Boeken Ternaard kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.