Kotzwinkle, William Joe Servello (illustraties) vertaling Janwillem v

Schrijver:
Titel: Herr Nachtegaal en de Satijn Vrouw
Taal: Nederlands
Uitgever: Loeb Uitgevers, Amsterdam 1983 906213288X 9789062132881
Bijzonderheden: paperback goede staat
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Kotzwinkle heeft zich in zijn werk steeds aan nieuwe experimenten gewaagd. In dit boek niet alleen qua onderwerp, maar ook qua stijl en aanpak. Een verhaal als een droom, in grote lijnen gaande over een inspecteur van Scotland Yard, Die een speurtocht inzet, door Midden en Verre Oosten, naar Herr Nachtegaal en de Satijnvrouw, smokkelaars in verdovende middelen. Een zich traag ontwikkelend, irrationeel verhaal, waarin ook dieren een rol spelen. De verteltrant is suggestief, niet-lineair, schijnbaar willekeurig. Het verhaal is dan ook nauwelijks te volgen voor de verstandelijke lezer. Hij zal de diepzinnigheden wellicht als parodie ervaren. Zoals de vertaler schrijft, je dient het verhaal in een zekere vervoering te lezen. De grote zwart-wit illustraties met hun min of meer hallucinerend effect, zullen die droom kunnen aanvullen of intensiveren. De lay-out verschilt volkomen van pagina tot pagina.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kotzwinkle, William  Joe Servello (illustraties) vertaling Janwillem van de Wetering - Herr Nachtegaal en de Satijn Vrouw

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.