McDermott, Alice - Kind naar mijn hart

Schrijver:
Titel: Kind naar mijn hart
ISBN: 9044503928
Taal: Nederlands
Uitgever: De Geus
Bijzonderheden: 2004, 285 pp hardcover gebonden met stofomslag (naam eigenaar op schutblad, verder NIEUWSTAAT!) Staat van het boek: 9.5
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 4,40 (binnen Nederland)
Meer info:
Alice McDermott - Kind naar mijn hart
(De Geus)
ISBN 90-445-0392-8
uitgave uit 2004
285 pp hardcover gebonden meet stofomslag
(naam eigenaar op schutblad, verder NIEUWSTAAT!)
Staat van het boek: 9.5

De vijftienjarige Theresa is de meest gewilde babysitter van Long Island, waar de welgestelden uit New York hun zomerhuizen hebben. Ze is vrolijk, geweldig met kinderen en dieren, kan goed verhalen vertellen, maar is ook een eenzame ziel met een vroeg ontwikkeld inzicht in de menselijke natuur.
Terwijl Theresa zich volledig probeert te wijden aan haar oppaskinderen en hun tumultueuze huishoudens, eist uiteindelijk de overgang naar volwassenheid de meeste aandacht.
Recensie(s)

Alice McDermott (1953) kreeg in 1998 de National Book Award voor haar roman 'Charming Billy' ('Billy's charme'; 1999). 'Kind naar mijn hart' lijkt aanvankelijk een idyllisch meisjesboek over een zomer aan zee. Maar het wordt algauw een realistisch sprookje waarin kinderen hun magische belevingswereld zien verdampen tot de wereld van het echte leven. De 15-jarige Theresa woont in Long Island, waar rijkelui hun zomerhuizen hebben. Zij is vrolijk, knap en populair bij de kinderen en dieren in de buurt. Als babysitter en uitlaatster van honden komt ze bij diverse families over de vloer. Zij heeft oog voor de eigenaardigheden van volwassenen en vlucht in verhalen om haar onzekerheid te bezweren. Tijdens de vakantie komt haar nichtje Daisy uit New York bij haar logeren. Theresa ontdekt dat Daisy onder de blauwe plekken zit. Hoe moet zij dit vertalen? En wat moet zij met de mannen die haar hinten? McDermott weet met versluierende middelen en een secure stijl indringend te beschrijven hoe de wereld door kinderen wordt beleefd en hoe die wereld overgaat in het volwassen leven.

Prijs €4,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer, nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

McDermott, Alice - Kind naar mijn hart McDermott, Alice - Kind naar mijn hart McDermott, Alice - Kind naar mijn hart

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.