Chätelet, Noelle - De kus van Isabelle

Schrijver:
Titel: De kus van Isabelle
ISBN: 9789044512908
Taal: Nederlands
Uitgever: Geus, Uitgeverij De
Bijzonderheden: 2009, Gebonden hardcover, 283 pp. Nieuw.
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
In mei 2005 neemt de 37-jarige Isabelle D. in een depressieve bui slaapmiddelen in. De volgende dag wordt ze wakker met nog maar een half gezicht. Haar hond heeft (in een poging haar wakker te maken?) haar mond, wangen en neus afgebeten en -gekrabd.Met deze verminking bleek ze de ideale kandidaat te zijn voor de allereerste gezichtstransplantatie ter wereld. Na maandenlang wachten op een donor is het op 27 november eindelijk zover. Het verhaal achter deze unieke operatie ging de hele wereld over. Op basis van lange gesprekken met alle betrokkenen heeft Noëlle Châtelet zorgvuldig de hele geschiedenis verwoord. Niet alleen de medische en ethische aspecten van het verhaal, maar vooral ook de persoonlijke ervaringen van de patiënt komen naar voren in dit adembenemende verhaal dat je in een ruk wil uitlezen.‘Noëlle Châtelet neemt ons mee achter de schermen van deze uitzonderlijke geschiedenis.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Chätelet, Noelle - De kus van Isabelle

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.