Jarvis, C. - Jewelia

Schrijver:
Titel: Jewelia
ISBN: 9789047508021
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Bijzonderheden: 2008, Paperback, 238 pp. Nieuw.
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Jonell McLain ziet een ketting met diamanten in de etalage van een juwelier. Ze kan deze nooit zelf betalen en vraagt twaalf vrouwen mee te doen. Samen vormen ze een groep in de leeftijd tussen de vijftig en twee en zestig jaar. Het vijftienkaraats sieraad wordt Jewelia genoemd en om beurten mogen ze het een periode dragen. De leden van de groep hebben verschillende levens en interesses. Maar door de dynamiek in de groep gaan ze allerlei nieuwe activiteiten ondernemen waaronder het initieren van goede doelen. De auteur Cheryl Jarvis is journaliste en schrijfster. Ze spreekt van een waar gebeurd verhaal. Er zitten veel Amerikaanse elementen in de beschrijvingen van de dertien vrouwen en hun belevenissen. Maar ook voor Nederlandse vrouwen zijn hun levens heel herkenbaar en het is aanstekelijk om te lezen hoe de 'vrouwen van Jewelia' veranderen. Een inspirerend boek voor vrouwen die veranderingen in hun leven willen. Met portretfoto's in zwart-wit en een fotokatern in kleur.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jarvis, C. - Jewelia

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.