Schefferlie, M. - Rozenrood

Schrijver:
Titel: Rozenrood
ISBN: 9789029082471
Taal: Nederlands
Uitgever: J.M. Meulenhoff
Bijzonderheden: 2008, Paperback, 208 pp. Nieuw.
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Rozenrood speelt zich af op een beperkt aantal plaatsen: op vliegvelden, in hotels en vooral in het hoofd van hoofdpersoon Rozenrood. Rozenrood heeft weinig richting in haar leven. Het is een zorgelijke dame die de helft van de tijd ziek dan wel misselijk is of ongelukjes heeft. Constant denkt ze terug aan gebeurtenissen met vrienden, familie, maar vooral geliefden. Centraal staat haar minnaar Beer; ze reist hem achterna naar Kaapstad, waar hij voor zijn werk is. Het boek is wat warrig, trekt je mee in de vage gemoedstoestand van de hoofdpersoon. Maar vooral voelt de lezer haar eenzaamheid. Marleen Schefferlie schreef met Rozenrood haar literaire debuut. Voorheen werkte ze als moderedacteur; tijdens een verblijf in Kaapstad begon ze met het schrijven van non-fictie.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schefferlie, M. - Rozenrood

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.