Orner, P. - De terugkeer van Mavala Shikongo

Schrijver:
Titel: De terugkeer van Mavala Shikongo
ISBN: 9789020409451
Taal: Nederlands
Uitgever: Atlas-Contact
Bijzonderheden: 2009, Paperback, 351 pp. Nieuw.
Prijs: € 4,25
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Larry Kaplanski is een jonge Amerikaanse onderwijzer die op een basisschool in een uithoek van Namibie verzeild is geraakt. Naast het lesgeven zijn de dagen daar vol van hitte, loomheid en verveling, maar daar komt verandering in wanneer een jonge inlandse vrouw genaamd Mavala Shikongo de staf van de school komt versterken. Haar verleden is onduidelijk, maar zeker is dat ze als guerillastrijdster in de Namibische onafhankelijksoorlog heeft gevochten. Haar rijzige gestalte en charismatische verschijning brengen al spoedig de hoofden van alle mannen op school op hol. Larry krijgt een korte verhouding met haar, maar beiden weten dat ze ooit weer zal weggaan. Een prachtig en scherp geobserveerd portret van de menselijke relaties binnen een kleine en met veel humor beschreven gemeenschap, waarin de hitte bijna tastbaar wordt, geschreven in een lyrische stijl, met veel gevoel voor de mensen en het landschap. Meer dan uitstekend vertaald.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Orner, P. - De terugkeer van Mavala Shikongo

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.