Walker, G. / King, Daniel King, D. - Brandpunt aarde / hoe we

Schrijver:
Titel: Brandpunt aarde / hoe we de wereld kunnen redden zonder het licht uit te doen
ISBN: 9789025426996
Taal: Nederlands
Uitgever: Atlas-Contact
Bijzonderheden: 2008, Paperback, 311 pp. Nieuw.
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het broeikaseffect, de opwarming van de aarde en de daardoor aan de gang zijnde klimaatverandering staan sinds Al Gore's pleidooi weer volop in de belangstelling. De auteurs (de een BBC-wetenschapsjournalist en de ander adviseur van de regering-Blair) beginnen met een brede analyse van dit mondiale probleem. Hun conclusie: het broeikaseffect wordt veroorzaakt door mensen. Vervolgens gaan ze in op technologische en politieke oplossingen waarbij speciale aandacht wordt besteed aan de situatie in Europa en Nederland. Duidelijk wordt dat het probleem oplosbaar is als de mensheid zich daarvoor wil inzetten. Een boeiend en gemakkelijk leesbaar boek met een aantal kaartjes en grafieken in zwart-wit, een uitgebreide verantwoording van geraadpleegde literatuur en een register.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Walker, G. / King, Daniel  King, D. - Brandpunt aarde / hoe we de wereld kunnen redden zonder het licht uit te doen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.