Steenhuis, Peter Henk - De schoolekster / kleine baas zet de wo

Schrijver:
Titel: De schoolekster / kleine baas zet de woorden naar zijn hand
ISBN: 9789055156887
Taal: Nederlands
Uitgever: Gennep B.V., Uitgeverij Van
Bijzonderheden: 2006, Paperback, 176 pp. Nieuw
Prijs: € 6,45
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De kleine baas is vier en gaat naar school. Dat is te merken, zijn taalontwikkeling neemt een vlucht: woordgrappen, dromen, geografische onmogelijkheden, telefoongesprekken, liedjes, de anatomie van het menselijk lichaam – de hele werkelijkheid vraagt erom in woorden te worden gevat. Peter Henk Steenhuis begon de taal van de kleine baas te noteren toen zijn zoon bijna twee was. Woorden werden zinnen, zinnen werden verhalen. Tijd om te stoppen? Nee. Wat een taal levend houdt is het gebruik ervan. En vooral in het taalgebruik van kinderen komen de eigenheid en de eigenaardigheid van een taal naar voren. Omdat ze fouten maken, omdat ze op taalvondsten stuiten, omdat ze de taal nog niet terloops gebruiken maar op heterdaad betrappen, elke dag opnieuw. Dat gebruik heeft Peter Henk Steenhuis in De schoolekster vermakelijk en aanstekelijk vastgelegd.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Steenhuis, Peter Henk - De schoolekster / kleine baas zet de woorden naar zijn hand

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.