Aridjis, C. - Wolken boven Berlijn

Schrijver:
Titel: Wolken boven Berlijn
ISBN: 9789020422122
Taal: Nederlands
Uitgever: Atlas-Contact
Bijzonderheden: 2009, Paperback, 205 pp. Nieuw.
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Wolken boven Berlijn is een onvergetelijke, weldadig getoonzette roman over een stuurloze, jonge vrouw in Berlijn, waar een aaneenschakeling van ingrijpende ontmoetingen leidt tot romantiek, geweld en openbaring.
Tatiana is haar dominante familie ontvlucht en vestigt zich in Berlijn. Wanneer ze voor de teruggetrokken historicus Weiss gaat werken, wordt haar bestaan complexer – en gevaarlijker. Via Weiss ontmoet ze Jonas, een meteoroloog, die als kind in de ddr troost vond in het voortdurend veranderen van de wolken, en nu Tatiana's leven onherroepelijk veranderd.
Met humor en mededogen leidt Chloe Aridjis ons door Berlijn, door appartementen en cafés, door een overvolle metro waar een als oude vrouw verklede Hitler verschijnt, langs een ondergrondse bowlingbaan van de Gestapo waar de scores nog op de muren staan. De lijnen tussen echt en bedacht vervagen en dan blijkt dat steden, net als mensen, hun verleden niet kunnen ontlopen.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Aridjis, C. - Wolken boven Berlijn

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.