Seghers, G. - Memoriaal van de weduwe / over de terreur van de

Schrijver:
Titel: Memoriaal van de weduwe / over de terreur van de liefde
ISBN: 9789029567084
Taal: Nederlands
Uitgever: Arbeiderspers
Bijzonderheden: 2008, Paperback, 312 pp. Nieuw.
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Haar man is al een aantal jaren geleden gestorven, maar in het leven van de ik-figuur is hij sterker aanwezig dan toen hij nog leefde. De eenzaamheid bestrijdt ze door met haarman te praten, hem alles te vertellen. Memoriaal van de weduwe is te lezen als een monologue intérieur in de vorm vaneen gesprek met iemand die geen antwoord meer geeft. Het gaat over het leven dat ze samen leefden, over kleine dagelijkse beslommeringen en over de dingen die in de wereld gebeuren en die via krant, radio en tv de huiskamer binnendenderen. Hoe verwerk je het verlies van de grote liefde van je leven? Greta Seghers is daarin geslaagd door soms op nuchtere, soms op zeer emotionele wijze haar dagen te blijven delen met de man die ze zo goed kende. In Memoriaal van de weduwe worden de banden tussen de geliefden niet doorgesneden, alsof het de dood niet is gelukt tussenhen in te komen.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Seghers, G. - Memoriaal van de weduwe / over de terreur van de liefde

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.