Haasnoot, Robert - Het ruime bed

Schrijver:
Titel: Het ruime bed
ISBN: 9789044517224
Taal: Nederlands
Uitgever: Geus, Uitgeverij De
Bijzonderheden: 2012, Gebonden hardcover, 0 pp
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Twee gebeurtenissen veranderen het leven van Paul ingrijpend: de dood van zijn vader en de rouw daarna confronteren hem met zijn jeugd en de verhouding met zijn vader, het stranden van zijn huwelijk dwingt hem stappen te zetten. In een poging om niet te hoeven kiezen tussen Maanke, op wie hij verliefd is, en zijn vrouw, stelt Paul een open huwelijk voor. Wat een ideale oplossing lijkt, werkt echter als een boemerang: Maanke verbreekt de relatie en zijn vrouw wordt gelukkig met een vriend. Aanvankelijk weigert Paul in de spiegel te kijken en onder ogen te zien wat zijn eigen aandeel in het spel is. Na een kort verblijf in de Verenigde Staten besluit hij tijdens een feest op schokkende wijze met zijn verleden te breken. Maar voor het zover is, heeft hij nog een hevig gevecht met zichzelf te leveren.
Verder lezen

MarJan uit Groningen

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Haasnoot, Robert - Het ruime bed

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij MarJan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met MarJan
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en MarJan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van MarJan vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • MarJan kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.