Eekhout, M. - Architecture in Space Structures

Schrijver:
Titel: Architecture in Space Structures
ISBN: 9064500800
Taal: Engels
Uitgever: 010 Publishers 1989 9064500800 9789064500800
Bijzonderheden: ex-bibliotheekboek dus nu stevige hardcover en geplastificeerd 142pp. in goede staat, geïllustreerd
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit proefschrift geeft de Delftse architekt Eekhout middels een mengeling van theorie, ontwerpfilosofie en praktijkervaring inzicht in het vormgeven en de gebruiksmogelijkheden van ruimtelijke constructies (space structures) in de architectuur. Het eerste deel gaat kort in op de ontwikkeling van 'space structures'. Bekende voorbeelden zijn de gebouwen voor de Olympische Spelen in Munchen en, dichter bij huis, de Veronica muziektent. Tevens wordt aangegeven welke materialen en systemen van toepassing zijn en hoe je er als ontwerper, onderzoeker en procesbegeleider mee om kunt gaan. Het tweede deel behandelt middels praktijkvoorbeelden de diverse soorten ruimtelijke constructies. Deze dissertatie is helder geschreven en bevat veel nuttige informatie voor professionele ontwerpers. Voor de geinteresseerde lezer bevat het geheel mogelijk wat te weinig illustratiemateriaal. Engelstalige tekst met Nederlandse samenvatting. Geillustreerd met foto's en tekeningen. Bevat inhoudsopgave, biografie en bibliografie.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Eekhout, M. - Architecture in Space Structures

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.