Blaauw, Henriette - Sindbad de Zeeman

Schrijver:
Titel: Sindbad de Zeeman
Taal: Nederlands
Uitgever: Kluitman, Alkmaar, uitg. Lilliput Bibliotheek, 1921
Bijzonderheden: 1e of enige druk, 1921, 80 pag., geill. , rug beschadigd, randen kaft iets gerafeld, 1 x dubbele blz. los., verder nog wel stevig in elkaar.
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Agaatje uit Nieuwegein

Logo Agaatje

Agaatje doet haar best om een zo nauwkeurig mogelijke omschrijving te geven van de staat waarin het boek verkeert. Zij is zich er van bewust dat kreten als "nette staat" betrekkelijk zijn. Verkleuringen worden meestal niet genoemd, zeker niet bij de heel oude boeken. Op de foto's zijn de boeken meestal lichter dan in werkelijkheid.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Blaauw, Henriette - Sindbad de Zeeman

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Agaatje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Agaatje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Agaatje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Agaatje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Agaatje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.