Crouwel, prof. Wim (voorwoord) - De Verboden Stad / The Forbidd

Schrijver:
Titel: De Verboden Stad / The Forbidden City
ISBN: 9789069180663
Taal: Meertalig
Uitgever: Museum Boymans-Van Beuningen: Rotterdam, 1990 9069180669 9789069180663
Bijzonderheden: hardcover ! in blauw linnen met orig. stofomslag 245 pp zeer goed
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Deze catalogus is samengesteld ter begeleiding van de tentoonstelling in Rotterdam over de hofcultuur van de keizers uit Qing-dynastie (1644-1911). Na een vijftal informatieve artikelen over de tentoonstelling, de Qing-dynastie, het keizerschap in China, de hofschilderkunst en de betekenis van de symbolische motieven, volgen de zeer fraaie kleurenafbeeldingen van alle 100 tentoongestelde voorwerpen en informatieve en duidelijke beschrijvingen. De voorwerpen zijn onderverdeeld in zeven onderwerpen: schilderijen, staatsiegewaden, semi-formele gewaden, informele gewaden, troonzaal, ambtsdragers, de Acht Vendels en de Grote Wapenschouw die alle een beeld geven van het leven in het paleis. Een lijst van de dynastieën en Qing keizers, een plattegrond van de Verboden Stad en van Peking en een korte bibliografie zijn opgenomen. Voor geïnteresseerden in Chinese kunst en/of cultuur. Omslag met geel fond, duidelijke belettering in blauw, afbeelding van een tentoongesteld schilderij.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Crouwel, prof. Wim (voorwoord) - De Verboden Stad / The Forbidden City

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.