Frits Klijn, Nico Fennes en Mo van der Werf - Voorschoten: De L

Schrijver:
Titel: Voorschoten: De Lindehoeve 1973 - 1987
Taal: Nederlands
Uitgever: eigen beheer, in prijs verlaagd (was 24,50 euro)
Bijzonderheden: .
Beschikbaar: 5 exemplaren
Prijs: € 14,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het Lindehoeveboek is een geïllustreerd boekwerk over de geschiedenis van de Lindehoeve als jongerencentrum, oftewel de periode 1973 - 1987 van deze boerderij in Voorschoten.
Veertig jaar na de opening van deze inspirerende locatie voor activiteiten voor en door jongeren is naast de reünie ook het idee ontstaan voor dit boek. Boek bevat dvd met film en fotos.

Gewicht: 850 gram.
Formaat: 24,5 (h) bij 24,5 (b).
Aantal pagina's: 165.

Het is een weergave van het samenspel tussen bestuur, medewerkers en bezoekers, van de vele activiteiten in bijna 14 jaar Lindehoeve, van de muziekstromingen die er waren, over voor- en tegenspoed, met een impressie van de reünie in 2013 en dit alles met veel foto 's verrijkt.

Een DVD met alle beschikbare foto 's, video 's, krantenartikelen en relevante documenten maakt dit boek een juweel voor iedereen die te maken had met de Lindehoeve.
Verder lezen

Paulsboeken uit Voorschoten

particulier
.
GRATIS BEZORGING IN VOORSCHOTEN.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Frits Klijn, Nico Fennes en Mo van der Werf - Voorschoten: De Lindehoeve 1973 - 1987

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Paulsboeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Paulsboeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Paulsboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Paulsboeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Paulsboeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.