Bashir, A; Sunnana, Lars Sigurd - Getuigenissen van Saddams lij

Schrijver:
Titel: Getuigenissen van Saddams lijfarts : berichten uit een duistere, krankzinnige wereld
ISBN: 9789071206108
Taal: Nederlands
Uitgever: Spectrum, Uitgeverij Het 2004
Bijzonderheden: softcover, 319 pp, vzkn NL Eur 4,65
Prijs: € 7,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De Iraakse plastisch chirurg en kunstenaar Ala Bashir was twintig jaar lang - van 1983 tot 2003 - de lijfarts van dictator Saddam Hussein. Tijdens de oorlog tussen Iran en Irak worden in het ziekenhuis voor plastische en reconstructieve chirurgie, waar Bashir dan geneesheer-directeur is, meer dan twintigduizend patienten geopereerd. Maar vooral omdat hij kunstenaar is, wordt hij door Saddam bewonderd en toegevoegd aan het artsenteam van de president. In zijn boek, dat Bashir samen schreef met een Noorse journalist, doet hij verslag van zijn ervaringen aan het presidentiele hof en van de gebeurtenissen in de Iraakse samenleving tijdens het bewind van Saddam. Een schokkend verslag van krankzinnigheid, machtswellust, corruptie, willekeur en wreedheid. Zo wordt een jonge arts die Saddam per ongeluk met de verkeerde titel aanspreekt, voor zes maanden gevangen gezet en krijgen spelers van het nationale voetbalteam, onder leiding van Saddams zoon Uday, bij falen stokslagen onder de voetzolen. Voor in het boek een overzicht van de belangrijkste personen, een historisch overzicht van Irak vanaf ca. 5000 v. Chr. tot 2003, en enkele landkaarten.
Verder lezen

DRG uit Velp

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bashir, A; Sunnana, Lars Sigurd - Getuigenissen van Saddams lijfarts : berichten uit een duistere, krankzinnige wereld

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DRG
  • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DRG kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.