Launay, J. de & J. Offergeld | J. van den Dries (vert.) - Belge

Schrijver:
Titel: Belgen en bezetters. Het dagelijkse leven tijdens de bezetting 1940-1945
ISBN: 9789063720865
Taal: Nederlands
Uitgever: Soethoudt & Co. N.V antwerpen 1983 9063720866 9789063720865
Bijzonderheden: paperback 267 pp in goede staat, veel bijz. foto's
Prijs: € 7,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Door middel van allerhande wetenswaardigheden en anekdoten evoceren de auteurs, die zich voelbaar als "insiders" opwerpen, het dagelijkse leven van de doodgewone Belg tijdens de Duitse bezetting (1940-1945). Het betreft een enigszins bewerkte uitgave van de oorspronkelijk Franse editie. In deze Nederlandstalige versie wordt namelijk speciale aandacht besteed aan de bezettingsomstandigheden in Vlaanderen. Over een en ander, zoals o.m. over de Belgische regering in ballingschap, het verzet, de collaboratie en de na-oorlogse repressie debiteren de auteurs manifest hun persoonlijke mening. Vlot geschreven, populaire informatie, niet vrij van sensatiezucht en van soms onbegrijpelijke onnauwkeurigheden. Achteraan: enkele bijlagen en een personenregister. Geillustreerd met foto's.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Launay, J. de & J. Offergeld | J. van den Dries (vert.) - Belgen en bezetters. Het dagelijkse leven tijdens de bezetting 1940-1945

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.