Jamie, K. - Onder moslims Ontmoetingen aan de grenzen van Pak

Schrijver:
Titel: Onder moslims Ontmoetingen aan de grenzen van Pakistan
ISBN: 9789027480781
Taal: Nederlands
Uitgever: Spectrum, Uitgeverij Het 2003 9789027480781
Bijzonderheden: paperback 254pp. goede staat
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Ruim tien jaar geleden reisde Kathleen Jamie veel en lang in het aan Afghanistan, China en India grenzende bergland van Pakistan. Ze bezocht Gilgit, Hunza en Baltistan. Maanden woonde zij bij een lokale familie, hetgeen onder ander resulteerde in een unieke en onthullende kijk op het zich achter muren en sluiers afspelende leven van vrouwen. Mooie, scherpzinnige en gevoelige beschrijvingen van land, volk en gewoonten, van de overweldigende natuur en de jegens vreemdelingen in haar gastvrijheid verenigde bevolking. Tien jaar later bezocht de schrijfster dezelfde gebieden en mensen nogmaals. Dit laatste bezoek levert een mooie vergelijking op, waarbij opvalt dat een deel van het heilige vuur na een decennium ietwat gedoofd lijkt. Jamie favoriseert het gebroken Engels der Pakistanen als stijlfiguur. Bij elk der zeven hoofdstukken een passende zwartwitfoto; daarnaast een landkaartje. Een vloeiend en invoelend geschreven verhaal dat achter de schermen kijkt van mensen in een gebied dat weinig belicht wordt, maar door zijn ligging politiek zeer actueel is.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jamie, K. - Onder moslims   Ontmoetingen aan de grenzen van Pakistan

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.