Lehmann, Dorothee - DAGMAR. Een boek dat hoop geeft

Schrijver:
Titel: DAGMAR. Een boek dat hoop geeft
ISBN: 9789067902113
Taal: Nederlands
Uitgever: KADMOS 1e druk 1990 906790211x 9789067902113
Bijzonderheden: geb. paperback 238 pp in zeer goede staat
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit boek beschrijft een Duitse moeder haar leven met en haar gevoelens rond haar inmiddels 23-jarige mongoloïde dochter. Het verhaal begint bij de geboorte van haar eerste kind, dat niet alleen geestelijk maar ook lichamelijk gehandicapt is. Op een realistische, boeiende en persoonlijke manier beschrijft zij haar ervaringen, verlangens en gevoelens zonder ooit sentimenteel te worden. Ook besteedt zij aandacht aan de positieve rol van haar moeder en een kinderarts, die zeer veel voor haar betekenden. Zij probeert haar kind, Dagmar, zo normaal mogelijk op te voeden en eruit te halen wat erin zit. Het boek is vlot geschreven, ziet er verzorgd uit, en bevat vijf door Dagmar zelf gemaakte tekeningen. Omdat het boek zeer opbeurend geschreven is, is het niet alleen geschikt voor ouders van mongoloïde kinderen, maar voor alle geïnteresseerden, zowel ouders als anderen. Met kinderfoto op omslag.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lehmann, Dorothee - DAGMAR. Een boek dat hoop geeft

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.