Basan , Ghillie . [ isbn 9789024606238 ] - De Keuken van het Mi

Schrijver:
Titel: De Keuken van het Midden-Oosten . ( Van Iran tot Jemen, van Turkije tot Egypte . Een boek met essentiele ingredienten voor meer dan 100 ingredienten en hun toepassingen . -
ISBN: 9789024606238
Taal: Nederlands
Uitgever: Tirion Uitgevers .
Bijzonderheden: gebonden met harde kaft in als nieuwe staat - 2914 - 1e dr 2001 - 239 p - 1100 gr - 20,9x27,1 cm
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Is de ultieme gids voor de keukens van Egypte, Iran, Irak, Israël, Jordanië, Libanon, Saudi-Arabië, Syrië, Turkije, De Verenigde Emiraten en Jemen. Het boek geeft inzicht in de gewoonten en culturen van deze landen. U vindt alles wat u moet weten om vol zelfvertrouwen met de verrukkelijke, authentieke recepten aan de slag te kunnen gaan.

Kookboek met recepten en veel productinformatie over de ingredienten die in de keukens van het Midden-Oosten worden gebruikt. Vooraf een inleiding over de verschillende volkeren en de gebieden die zij bewonen, hun geschiedenis, de invloed die bezettende troepen uitoefenden op de lokale kooktradities, de godsdienstige regels m.b.t. voedsel, de huidige situatie enz. met een verantwoording van de naamgeving van gerechten. De inhoud werd verdeeld naar voedingsgroepen: basisvoedsel (brood, koffie, thee, yoghurt, kaas, vetten en olien, olijven, zuur), vlees en vis, vruchten, peulvruchten, granen en rijst, noten en zaden, smaakmakers en kruiden en groenten. Bij de informatie aandacht voor o.a. groei, uiterlijk en smaak, inkoop en bewaren, culinair gebruik, gevolgd door recepten die vaak ook kort worden toegelicht. Van ieder opgenomen ingredient kleurenfoto's; ook mooie kleurenfoto's van gerechten, landschappen, bevolking. Goed vertaald, al is de Engelse maatvoering merkbaar en had iets meer kunnen worden ingespeeld op de verkrijgbaarheid van enkele ingredienten. Mooi uitgegeven, inspirerend kookboek.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.