Seidl H. - MOUNTAIN-BIKE & ATB-TECHNIEK FRAME-COMPONENTEN-WER

Schrijver:
Titel: MOUNTAIN-BIKE & ATB-TECHNIEK FRAME-COMPONENTEN-WERKING-ONDERHOUD
ISBN: 9789020126723
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Kluwer Technische Boeken 1e druk 1992 9789020126723
Bijzonderheden: ex-bibliotheek dus nu stevige praktische hardcover geplastificeerd 128pp. zeer goed, schaars!
Prijs: € 9,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit voornamelijk technische boek wordt eerst de filosofie achter het ontwerp van de mountain-bike en de geschiedenis van de technische ontwikkeling van deze populaire fiets beschreven. Vervolgens komen de diverse typen mountainbike aan bod, waarna een groot aantal pagina's worden gewijd aan de frame-eigenschappen van deze fiets met hun vervaardigings- en verwerkingstechniek. Even uitgebreid worden de verdere onderdelen besproken. De techniek in vele soorten, toepassingen en varianten wordt duidelijk behandeld en waar de auteur zijn voorkeur voor een bepaald merk of systeem uitspreekt, wordt dit helder beargumenteerd. Mede door de vele tekeningen en kleurenfoto's is dit boek een leerzame aanwinst voor potentiële mountainbike-kopers en/of -liefhebbers zonder technische knobbel.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Seidl   H. - MOUNTAIN-BIKE & ATB-TECHNIEK FRAME-COMPONENTEN-WERKING-ONDERHOUD

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.