Zaat, Nico - In vorm beleven van muzikale structuren

Schrijver:
Titel: In vorm beleven van muzikale structuren
ISBN: 9789032104382
Taal: Nederlands
Uitgever: Bekadidact, Uitgeverij 1998 9789032104382
Bijzonderheden: geb. hardcover 142pp. zeer goed, met noten en tekeningen
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
"In Vorm" bevat 28 uitgewerkte programma's voor kinderen van 4 tot 18 jaar. De auteurs gaan ervan uit dat de vorm van een compositie een invalshoek is voor muziekbeleving. De achterliggende gedachte daarbij is dat kinderen die bewegend, musicerend, luisterend en kijkend muzikale structuren ervaren, daar profijt van hebben bij andere muzikale activiteiten. Een programma gaat over een specifieke vorm. Na een korte algemene inleiding volgt een samenvatting van de stof. Daarin worden leeftijd, liedje, werkvormen, benodigdheden en lesplaats aangegeven. Tenslotte volgt de uitwerking met veel praktische tips. "In Vorm" is geen methode, noch een serie lesvoorbeelden. Het wil leerlingen tot structuurbeleving brengen en is voor onderwijsgevenden een welkome nieuwe verpakking van het oude vak ritmiek.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zaat, Nico - In vorm      beleven van muzikale structuren

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.