redactie, bijdragen Ingrid Tóth, Royal Academy of dancing - B

Schrijver:
Titel: Ballet dansen
ISBN: 9789032801298
Taal: Nederlands
Uitgever: Rostrum Helmond 1986 9789032801298
Bijzonderheden: paperback 118pp. als nieuw
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een balletboek uit het Engels bewerkt en aangepast voor de Nederlandse balletgeinteresseerde. Het heeft een inhoudsopgave en bevat oefeningen uit de verschillende graden-arm/voetposities,- danskleding,- adressen van dansvakopleidingen,- een lijst met ballettermen en een index. Het boek heeft een duidelijk lettertype (schreefletter). De tekst is vlot te lezen, de lezer wordt persoonlijk benaderd, het biedt veel en duidelijke informatie, wat benadrukt moet worden is geplaatst in een grijze achtergrond, onderstreept of groter gedrukt. De bladspiegel is overzichtelijk met zwart-witte informatieve illustraties om de diverse bewegingen uit te leggen met af en toe een paginagrote foto in kleur of zwart-wit wat het geheel verlevendigd. Omdat het boek zo veelzijdig en up to date is heeft het elke geinteresseerde wat te bieden. Het is stevig gebonden, met een aantrekkelijk gekleurde kaft en een fijne gladde papiersoort. Geschikt voor de leeftijd vanaf 11 jaar tot 80 en te gebruiken als kijk/informatieboek b.v. in een balletschool.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

redactie, bijdragen  Ingrid Tóth, Royal Academy of dancing - Ballet dansen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.