Feringa, W.J., Piëst, E. en Ritsema, H.A. - Kwaliteitsmanageme

Schrijver:
Titel: Kwaliteitsmanagement
ISBN: 9789001709327
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters- Noordhoff 1991 9789001709327
Bijzonderheden: geb. hardcover 184 pp als nieuw, leeslint
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Op dit moment staat, onder invloed van de nog steeds van kracht zijnde Japanse uitdaging, het streven naar verhoging van de kwaliteit hoog in het vaandel van ambitieuze ondernemingen. In dit boek wordt (veelal tussen de regels) duidelijk gemaakt dat alleen gescoord kan worden - in dit opzicht - als de topleiding er voor de volle honderd procent achter staat. In acht hoofdstukken worden door een aantal deskundigen uit de universitaire wereld en/of uit het topkader van het bedrijfsleven verschillende aspecten belicht. Zo komen achtereenvolgens aan de orde: een kader voor kwaliteitsmanagement; essenties van kwaliteitsmanagement; invoering van een kwaliteitssysteem in de industrie; statistische procesbeheersing; audit en certificatie; kwaliteit als ondernemingsstrategie; kwaliteit als veranderingsproces en kwaliteitsmanagement bij Philips. De doelstelling van het boek is: concrete handvatten aan te reiken tot kwaliteitsmanagement aan (top)managers. Het boek is fraai van uitvoering (kwaliteit!) maar er ontbreekt een register.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Feringa, W.J., Piëst, E. en Ritsema, H.A. - Kwaliteitsmanagement

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.