Bouwman, H. - Paardevoeding in de praktijk

Schrijver:
Titel: Paardevoeding in de praktijk
ISBN: 9789062553587
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij 1988 9789062553587
Bijzonderheden: paperback128 pp, zeer goede staat, met tekeningen en foto,s
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De laatste 10 jaar is de belangstelling voor het houden van paarden sterk toegenomen. Dit kwam tot uiting in de vele boekjes die over de paardehouderij gaan. Het hoofdstuk 'voeding' kwam er vaak stiefmoederlijk af en het is daarom verheugend dat dit boekje uitgekomen is. De grootste aandacht wordt besteed aan het voeren (voedermethode) en een bespreking van een groot aantal voeders, die voor paarden gebruikt kunnen worden. Duidelijk wordt de waarde van het graan haver behandeld en er wordt een vergelijking gemaakt met mengvoeder. Haver zal geheel of gedeeltelijk vervangen kunnen worden door mengvoeder. Tal van voorbeelden van rantsoenen voor de verschillende groepen paarden worden besproken en tevens is er een prijsvergelijking opgenomen. Eenvoudig duidelijk boekje.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bouwman, H. - Paardevoeding in de praktijk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.