Wiegersma, F. - Telkens weer het dorp zonder CD's !

Schrijver:
Titel: Telkens weer het dorp zonder CD's !
ISBN: 9789038884127
Taal: Nederlands
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar 2000 9789038884127
Bijzonderheden: hardcover in halflinnen 224 pp als nieuw , geen CD's !
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Kunstschilder, decor- en kostuumontwerper Friso Wiegersma (1925), levenspartner van Wim Sonneveld en onder het pseudoniem Hugo Verhage ook leverancier van liedteksten voor diens cabaretprogramma's, vertelt in dit boek zijn levensverhaal. De titel van deze autobiografie is een combinatie van de titels van twee van zijn bekendste liedjes: 'Telkens weer', gezongen door Willeke Alberti, en 'Het dorp', een bewerking van het chanson 'La montagne' van Jean Ferrat, vertolkt door Sonneveld. Wiegersma behandelt in hoofdzaak zijn loopbaan in het theater: hij begon met het ontwerpen van decors, kostuums en affiches voor zijn levensgezel, deed dit ook enige jaren voor toneelgezelschappen, maar stopte ermee om meer tijd aan het schilderen te kunnen besteden. Pas in de loop van de jaren zestig begon hij serieus met het schrijven voor het cabaret, iets waar hij na de dood van Sonneveld in 1974 niet mee ophield, want onder meer Rients Gratama, Frans Halsema en de groep Purper hebben werk van hem ten gehore gebracht. Zijn oeuvre is niet bijzonder groot, maar desondanks divers. De liedjes zijn niet bij elkaar geplaatst, ze larderen het verhaal. Bij het boek, dat 16 bladzijden met in totaal 60 afbeeldingen bevat (deels in kleur), horen twee cd's met 42 liedvertolkingen. Verzorgde uitgave
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wiegersma, F. - Telkens weer het dorp zonder CD's !

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  139540805B021300
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.