Cox (eindredactie), Prof. Dr. H. L. - Van Dale Groot woordenboe

Schrijver:
Titel: Van Dale Groot woordenboek Duits-Nederlands/Nederlands-Duits door prof.dr. H.L. Cox e.a.
ISBN: 9066481064
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Dale Lexicografie, Utrecht Antwerpen, gebonden in groen linnen, 1560 en 1576 pag.
Bijzonderheden: 1983, 1e druk
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Professioneel gereedschap voor vertalers, tolken en studenten Duits* Moderne Duitse spelling en toelichting op de spellingregels* Onderscheid tussen het Duits in de diverse taalgebieden, zoals Zwitserland en Oostenrijk* Meer dan 220.000 trefwoorden, circa 4.400 bladzijden* Vele extra's, zoals voorbeelden van zakenbrieven, taaltips en landeninformatie* Uitgebreide grammaticale informatie* Lijst van werkwoordvervoegingen* Toegankelijke vormgevingMet de set Van Dale Grote woordenboeken Duits heb je beide taalrichtingen compleet: een deel Nederlands-Duits en een deel Duits-Nederlands. De 4e editie is completer én informatiever dan elk ander vertaalwoordenboek Duits. Je vindt snel wat je zoekt; de modernste woorden en betekenissen staan erin. Van Dale hanteert de nieuwste Duitse spelling en geeft je ook de variatie in betekenissen die bestaat in de diverse Duitstalige gebieden - plus een taalschat aan extra informatie, spreekwoorden en uitdrukkingen en handige overzichten, zoals de lijst met onregelmatig vervoegde Duitse werkwoorden en een compleet grammaticaal compendium.
Verder lezen

Ponsava Books

Logo Ponsava Books

Deelnemer sinds het begin van Boekwinkeltjes - mr drs Hans P. van Weeren, Karekietlaan 6, 2261 CK Leidschendam. Bank NL34INGB0000150049. Bij vragen het aparte vragenformulier gebruiken, niet het bestelformulier - die vragen worden vaak niet gelezen. Bij vragen op het bestelformulier geldt het als bestelling. Toezending geschiedt zo mogelijk direct na ontvangst van de bestelling, U ontvangt gelijktijdig een email die als rekening geldt. Op het vragenformulier kunt U ook vooraf vragen wat de verzendkosten zullen zijn of informeren of bijvoorbeeld open verzending mogelijk en goedkoper is. In vakantieperioden kan enige vertraging optreden. Verzendkosten: alleen de PostNL kosten worden in rekening gebracht. Bij niet-verzekerde verzending geschiedt de verzending voor risico van de koper. Paypal mogelijk (tegen een toeslag van 5%). Wereldwijde verzending. Afhalen en annuleren van een bestelling is niet mogelijk.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cox (eindredactie), Prof. Dr. H. L. - Van Dale Groot woordenboek Duits-Nederlands/Nederlands-Duits door prof.dr. H.L. Cox e.a.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ponsava Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ponsava Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ponsava Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ponsava Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ponsava Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.