Rikxoort, Ronald van en Nico Guns - Holland-Amerika Lijn. Schep

Schrijver:
Titel: Holland-Amerika Lijn. Schepen van "De Lijn" in beeld.
Taal: Nederlands
Uitgever: Walburg Pers, Zutphen
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 2006, 96 blz. Met foto's en tekeningen.
Prijs: € 13,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ooit begon de Holland Amerika Lijn (HAL) in de tweede helft 19e eeuw met het vervoer van vracht en passagiers in een lijndienst tussen Rotterdam en New York. Miljoenen emigranten brachten ze naar de nieuwe wereld. Uiteindelijk, gedreven door de veranderingen in de scheepvaart (en de komst van het vliegtuig) en de modernisering ervan, is de HAL uitgegroeid tot een van de toonaangevende cruisereders ter wereld. Met schepen en bemanning onder Hollandse vlag, maar zonder enige binding met het thuisland. De samenstellers - een gevierd maritiem auteur en een vermaard maritiem kunstenaar - hebben de tijdgeest perfect weten te vatten in een kleurrijk en boeiend overzicht van de meest legendarische HAL-schepen. Veertig schepen passeren de revue, geplaatst in het tijdskader 1874 - 2003. Met naast een paginagrote schitterende aquarel in kleur de levensgeschiedenis van elk schip met de gebruikelijke details als bouwjaar, scheepsbouwer en dimensies evenals een zwart-witfotootje van het schip in kwestie.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rikxoort, Ronald van en Nico Guns - Holland-Amerika Lijn. Schepen van "De Lijn" in beeld.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.