MAI, JOCHEN - DE CARRIÉRE BIJBEL

Schrijver:
Titel: DE CARRIÉRE BIJBEL
ISBN: 9789022994764
Taal: Nederlands
Uitgever: A.W. BRUNA UITGEVERS
Bijzonderheden: BOEK IS HELEMAAL NIEUW!
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
DE CARRIÉRE BIJBEL

Omschrijving:
De carrièrebijbel levert de beste en belangrijkste tips, regels, principes, wijsheden en strategieën voor meer succes op het werk. Elke dag weer. Waarom komt de een steeds hoger op de carrièreladder en heeft de ander het nakijken? De carrièrebijbel geeft het antwoord. Succes hangt er maar ten dele van af hoe goed je je vak beheerst en hoe hard je werkt. Hoe succesvol je bent wordt vooral bepaald door psychologie, politiek, strategie, en persoonlijke pr.

Van solliciteren tot company politics. Van omgaan met tegenslag tot promotie maken. Het staat allemaal in De carrièrebijbel. Een onmisbare gids als je succesvol wilt overleven in de corporate jungle die bevolkt wordt door collega's, bazen, klanten en concurrenten. Voor zowel de beginnende werknemer als de succesvolle manager.

Recensie:
De schrijver beschouwt het boek als een 'must' voor diegenen die bewust willen werken aan hun carriere. Het biedt in elk geval tal van handvatten om je kansen te vergroten en ze op kritieke momenten te grijpen. Het is opgebouwd als een jaarkalender. Per maand wordt een thema aan de orde gesteld; per dag volgt een tekst die dat thema van een of meer kanten belicht. De teksten zijn kort, nooit veel langer dan een A4'tje. De thema's lopen van 'Op weg naar een nieuwe baan' tot 'De kunst van het leiding geven' en 'Strategie en macht'. Het boek sluit af met 'Wijze woorden' in december. De adviezen, tips en overdenkingen zijn ter zake en goed geschreven; ze hebben betrekking op grote en kleine onderwerpen. Groot: het vestigen van de reputatie van een serieuze, competente werker enerzijds en de zorg dat je je goed en op het juiste moment presenteert anderzijds. Klein: de keuze van de juiste knoop bij het dichtdoen van je colbert. Al met al een nuttig boek voor diegenen die vooruit en zeker voor hen die hogerop willen. De auteur is een bekend journalist op het gebied van economische vraagstukken.

Nadere gegevens:
Titel: De carrière bijbel
Auteur: Jochen Mai
Uitgeverij: A.W. Bruna LeV.
Omvang: 426pagina's
Gewicht: 549 gram
Uitgavejaar: november 2008
ISBN 9789022994764

Conditie boek:
Het aangeboden boek is gegarandeerd helemaal nieuw!

Prijs: 7,50 euro (excl. verzendkosten).
Verder lezen

Wijs en waarachtig!

particulier

Wijs en waarachtig! uit Rotterdam

Logo Wijs en waarachtig!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

MAI, JOCHEN - DE CARRIÉRE BIJBEL

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Wijs en waarachtig!

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Wijs en waarachtig!
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Wijs en waarachtig! een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wijs en waarachtig! vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Wijs en waarachtig! kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.